hits

Dualit Lanserer nye Architect Brødristere

Dualit har nylig lansert den nye serien med brødristere og vannkokere. Serien har fått navnet Architect og er designet slik at du kan bytte ut fargen på kjøkkenredskapet uten å måtte kjøpe deg en ny.

De tidligere Dualit brødristerene hadde et retro design og et stort fargevalg med alt fra sort og hvitt til gult og rosa. Sammen med fargene er det også en stor del i metall, noe som de har beholt på den nye brødristeren. Ut i fra bildet av Architect kan man se at den er mye mer firkantet enn de eksisterende Dualit brødristerene som har mer avrundede kanter. (Les mer og se bilder av Dualit brødrister her)

De nye architect brødristerene har gått bort fra det typiske retro designet som Dualit er kjent for og satset på en mer moderne stil. Fargen på maskinen endres ved å bytte ut platene på siden av maskinen.Den nye brødristeren har en "peek and view" funksjon som gjør at du kan se om brødet er ferdig ristet uten å avbryte prosessen. Dette var også på den tidligere versjonen, men har blitt langt mer tydelig på den nye.

Jeg har ikke funnet denne i noen norske nettbutikker enda, men vil oppdatere nettsiden når jeg blir oppmerksom på dette!

Kilde: http://www.which.co.uk/news/2012/11/dualit-unveils-new-architect-kettles-and-toasters-303271/

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar