hits

Fargeglade Kopper og Krus

Farger er viktig for hvordan vi oppfatter ting. Ulike farger kommuniserer ulike ideer og inntrykk. Hvilke farger vi omgir oss med er derfor viktig for hvilke ideer og inntrykk som preger vårt sinn og vår hverdag.

Ved å tilføre flere farger i livet vil man lettere kunne være mer kreativ. Ved å benytte ulike farger vil man ha mulighet til å se ting fra nye vinkler og på nye måter.

 

En smart måte å få mer farge inn i livet på er å benytte kaffekopper med sterke farger. Valget av farge kan man gjøre når man setter i gang kaffetrakteren. Nå har man mulighet til å velge den fargen som representerer den sinnsstemningen man er i, eller alternativt velge en farge som mer representerer den sinnsstemningen man ønsker å være i. 

Det finnes flere serier med kaffekopper som har et godt fargeutvalg. Pantone Universe koppene fra Room Copenhagen benytter et bredt utvalg i sterke farger. Pantone er kanskje mest kjent som fargekodene man benytter når man skal velge maling hos byggevarehandelen. Pantone benytter de samme farge-nummere på sine kopper. 

En annen populær og fargerik serie med kaffekopper er Contrast koppene fra Royal Copenhagen. Koppene er laget i porselen, men har en bunn laget i gummi. Contrast koppene fra Royal Copenhagen har fått navnet Contrast, nettopp på grunn av forskjellen på det harde tradisjonelle porselenet og den myke og fargerike silikonen.

Fargelegg hverdagen med noen nye og spennende fargerike kaffekopper! Finn din favoritt, eller utstyr kjøkkenskapet med et godt utvalg av kopper og krus i alle regnbuens, eller skal vi si Pantones, farger.

#farge #krus #kopper #kaffe #tekopper #kaffekopper #fargeglede #inspirasjon

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar