hits

Pynt opp Frokostbordet - Få en God Start på Dagen! 

I en travel hverdag kan det være vanskelig å få satt av tid til en ordentlig frokost. Man må rekke jobben og før man skal dit må ungene av gårde til skolen, eller følges til barnehagen. Man må dusje, og gjøre seg klar.

Er man heldig så rekker man i beste fall å hive i seg en brødskive eller to. På en god dag kanskje også en kopp te eller kaffe.

Nettopp på grunn av disse travle morgenene, kan det være lurt å gjøre det lille ekstra de dagene man faktisk har tid. Hente frem det beste pålegget, og dekke på med flottere servise. Kanskje også koke egg eller varme opp noen rundstykker i stekeovnen. 

Server Brød eller Rundstykker i Brødkurv

Et lite triks for å gjøre frokostbordet ekstra fint er å servere brødet i en pen brødkurv. Det finnes mange ulike brødkurver å velge mellom. Plutselig er de kjedelige brødskivene blitt frokostbordets midtpunkt.

Enkelte brødkurver har også muligheten til å lukkes slik at de kan ta vare på varmen i nybakte brød eller rundstykker. Dette kan være praktisk om noen i familien har litt ekstra vanskelig for å komme seg opp, eller bli ferdig på badet.

Pynt opp Med Flotte Eggeglass 

Ved siden av nytraktet kaffe, er bløtkokte egg noe som absolutt hører til ved søndagsfrokosten. Dette gjerne servert i flotte eggeglass.

Eggeglass finnes i alle farger og fasonger, så de kan være lurt å velge et eggeglass som matcher det eksisterende servise. Eggeglasset behøver selvfølgelig ikke være i samme design, og man kan også matche eggeglassene opp med duk, servietter eller annen borddekor.

#brødkurv #brød #frokost #egg #eggeglass #frokostbord #rundstykker #nybakt #hardkokt #helgefrokost 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar