hits

Servere Kaffe i Glass 

Hvordan kaffe serveres har utviklet seg over tiden. Litt med bakgrunn i hva man har hatt tilgjengelig, men også mye på grunn av nye kaffetrender og inspirasjon fra utlandet.

Mens det før var vanlig å servere kaffe i små kaffekopper har det i senere tid blitt mer vanlig å servere kaffe i større krus. En nyere trend er å servere kaffe i lekre kaffeglass. 

Hovedgrunnen til at man ønsker å servere kaffe i kaffeglass er for å få vist frem hvordan kaffen er lagdelt. Dette gjelder spesielt når man lager kaffe latte og lignende der man har lag med skum, kaffe, melk og karamell.

Samtidig er det også vanlig å servere espresso og svart kaffe i kaffeglass. Det samme gjelder også for iskaffe.

Kaffeglassene er også med på å skape en ny følelse rundt kaffedrikkingen. De er gjerne populære i urbane og moderne kafeer og kaffebarer. 

Noe man bør tenke på når man kjøper kaffeglass er hvorvidt glasset er designet for å beskytte fingrene mot det varme vannet. Dette kan gjøres ved å benytte et isolerglass med dobbel vegg, eller ved at man finner et kaffeglass med hank. Se et større utvalg på nettsiden!

Andre alternativer er kaffeglass som har litt tykkere vegger enn det som er normalt, eventuelt om man beskytter fingrene med en serviett eller et lag med isolerende gummi eller plastikk.#kaffe #barista #kaffeglass #latte #espresso #glass

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar