hits

Smak til med Salt og Pepper

En god kokk vil alltid gjøre sitt beste for å smake til middagen før den settes på bordet. Allikevel kan det være lurt å la gjestene ha lett tilgang på salt og pepper slik at de også selv kan smake til retten slik de selv liker den.

Alle har forskjellige preferanser når det kommer til hvor mye salt og hvor mye pepper det skal være i et måltid. Ved å la middagsgjestene krydre maten sin selv får de mer kontroll på hvordan maten deres smaker.

Det finnes både enkle og mer eksklusive salt- og pepperbøsser. Under har vi samlet noen av de litt mer eksklusive.

Le Creuset Salt- og PepperkvernLe Creuset er kjent for sine sterke farger og sitt rustikke uttrykk. Disse farene går også igjen i deres salt- og pepperkverner. Krydderkvernene er tilgjengelig i de fleste av de tradisjonelle Le Creuset fargene.

Velg en farge som matcher dine eksisterende gryter, eller velg en nøytral farge eller en farge som matcher ditt kjøkken eller dine omgivelser.

Menu Salt og PepperMenu Bottle er designet av Norm Architects og har en mykere og mer nøytral form sammenlignet med mer tradisjonelle salt- og pepperkverner.

Salt- og pepperkvernene fra Menu kommer i flere nøytrale fargevalg. Krydderkvernene har store deler som gjør at du lettere kan benytte hele hånden til å kverne med.

Peugeot Salt- og Pepperkvern 

Når man tenker Peugeot tenker man gjerne først på bilen, men Peugeot har også et godt utvalg i lekre salt- og pepperkverner.

Salt- og Pepperkvernene fra Peugeot har det klassiske og stilige sjakkbrikke-designet. Velg mellom designene «Paris», «Chateauneuf» eller «Bistro» og pynt opp middagsbordet men noen lekre krydderkverner.

#salt #pepper #pepperkvern #krydder #lecreuset #menu #peugeot 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar