hits

Stopp Forkjølelse med Varm Ingefær Te 

Det er helt normalt å gå igjennom en periode eller to med forkjølelse i løpet av året. Noen ganger går det fort over med litt snufsete nese, mens det andre ganger sitter hardere og man blir nødt til å holde senga eller sofaen.

Et godt tips når man kjenner at forkjølelsespøkelset begynner å komme nærmere er å drikke litt varm ingefær. Ikke bare er varm ingefær meget godt, det fungerer også ofte godt for å holde forkjølelsen i sjakk.

Varm ingefær te lager du enkelt ved å kutte opp en liten tommel med ingefær i små terninger å ha det i en kopp med varmt vann. Tilsett så sitronsaft fra en sitron (lime kan også benyttes) og litt søtning som sukker eller agavesirup.

La ingefær-teen hvile i et par minutter slik at smakene kan trekke ut i vannet. Drikk teen og bruk teskjeen slik at du også får spist opp ingefærbitene. 

Varm opp Ingefær-vann med Vannkoker

Vannet til ingefærteen kan du selvfølgelig koke i en vanlig kjele, men det er langt mer effektivt å benytte en vannkoker. Vannkoker er også praktisk å ha tilstede på kjøkkenet om du skulle ha behov for varmt vann.

Ønsker du et lekkert design kan vannkokeren fra Le Cafetiere være et godt alternativ. Le Cafetiere vannkoker har et volum på 1,7 liter og er trådløs slik at du kan ta med deg kannen inn i stua når vannet er varmt.

En annen lekker vannkoker er Emma fra Stelton. Denne vannkokeren er også trådløs og har et volum på 1,2 liter. Vannkokeren kommer i myke fargetoner i fargene grå og blå. 

Andre Alternativer ved Forkjølelse

Annet som kan hjelpe mot forkjølelse er sterk mat med mye krydder. Også her kan ingefær benyttes, men kombiner også med chili, hvitløk, karri og gurkemeie.

Dette kan benyttes i ulike supper og gryteretter. Husk også å få inn litt c-vitaminer. Dette gjelder selvfølgelig sitrusfrukter som appelsin og kiwi, men også grønnsaker som paprika og brokkoli.

Annet som hjelper mot forkjølelse er mye vann og mye hvile og søvn.#ingefaer #karri #sitron #c-vitamin #vannkoker

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar